Σε συνεδριακή τροχιά τα στελέχη της ΚΝΕ Reviewed by Momizat on . Προσυνεδριακές διεργασίες έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα στο Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Τρικάλων ενόψει του 11ο συνεδρίου που θα διεξαχθεί από τις 18 έως Προσυνεδριακές διεργασίες έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα στο Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Τρικάλων ενόψει του 11ο συνεδρίου που θα διεξαχθεί από τις 18 έως Rating: 0

Σε συνεδριακή τροχιά τα στελέχη της ΚΝΕ

Σε συνεδριακή τροχιά τα στελέχη της ΚΝΕ

Προσυνεδριακές διεργασίες έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα στο Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Τρικάλων ενόψει του 11ο συνεδρίου που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Δεκέμβρη 2014, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία του ΚΚΕ. Μαχητικά στο δρόμο για το Σοσιαλιστικό αύριο χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση».

Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί να γίνει στο τέλος Οκτωβρίου η προσυνεδριακή σύσκεψη ενώ μέσα στο Νοέμβριο θα γίνει εκδήλωση για το συνέδριο, αλλά και για τα 96 χρόνια ζωής που συμπληρώνει το ΚΚΕ.

«Βαδίζοντας προς το 11ο Συνέδριο μας απασχολεί πώς θα διαμορφώνουμε μια στέρεη υποδομή μακροπρόθεσμου χαρακτήρα με στόχο να συμβάλουμε στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος με νέες και νεότερες ηλικίες, στην ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας, να γίνουμε Κομμουνιστική Νεολαία με ικανότητα και προετοιμασία δράσης σε όλες τις συνθήκες. Αυτό κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από τη συμβολή μας στο κύριο μέτωπο για το Κόμμα μας: Τη συγκέντρωση δυνάμεων στην εργατική τάξη, στους χώρους δουλειάς και στους κλάδους, στην εργαζόμενη νεολαία, έχοντας ιδιαίτερο καθήκον να παρεμβαίνουμε από νωρίς στα παιδιά της εργατικής τάξης που σήμερα βρίσκονται στους χώρους Εκπαίδευσης και αύριο θα την αναπληρώσουν» αναφέρουν τα τοπικά στελέχη της ΚΝΕ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή