Σε σύσκεψη για τον καταρροϊκό πυρετό συμμετείχε ο Μ. Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμηλος συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε  στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,  για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού και Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμηλος συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε  στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,  για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού και Rating: 0

Σε σύσκεψη για τον καταρροϊκό πυρετό συμμετείχε ο Μ. Ταμήλος

Σε σύσκεψη για τον καταρροϊκό πυρετό συμμετείχε ο Μ. Ταμήλος

Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμηλος συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε  στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,  για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού και για την διαδικασία προσδιορισμού των βοσκοτόπων.
Συμμετείχαν εκπρόσωποι των Περιφερειών , εκπρόσωποι φορέων των κτηνοτρόφων και υπηρεσιακοί παράγοντες. 
Απο την Θεσσαλία παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κωστας Αγοραστός, ο Αντιπ/ρχης Ντινος Μπαρδας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαμπάκας Δημήτριος Κόττης και ο  Θ. Κουζίνας καθώς και αλλά στελέχη.
Ο Αναπλ. Υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος προήδρευσε στην σύσκεψη και διαβεβαίωσε ότι θα αποζημιωθούν όλες οι απώλειες στο ζωικό κεφάλαιο για τον καταρροικο πυρετό και την ευλογιά και η χρήση των εντομοαπωθητικων φαρμάκων, στα μέσα Οκτωβρίου. Εντος της επόμενης εβδομάδας θα εκδοθεί εγκύκλιος που θα διευκρινίζει με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες για την αποζημίωση αλλά και την επόμενη δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή