Σε τέσσερις μήνες η παράδοση της γέφυρας Διάβας Reviewed by Momizat on . Υπογράφτηκε σήμερα το πρωί, στο δημαρχείο Καλαμπάκας, η σύμβαση για την αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας ανάμεσα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και την τεχνική εταιρε Υπογράφτηκε σήμερα το πρωί, στο δημαρχείο Καλαμπάκας, η σύμβαση για την αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας ανάμεσα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και την τεχνική εταιρε Rating: 0

Σε τέσσερις μήνες η παράδοση της γέφυρας Διάβας

Σε τέσσερις μήνες η παράδοση της γέφυρας Διάβας

Υπογράφτηκε σήμερα το πρωί, στο δημαρχείο Καλαμπάκας, η σύμβαση για την αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας ανάμεσα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και την τεχνική εταιρεία ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε. η οποία και ανακηρύχθηκε ανάδοχος του έργου.Το έργο είναι προϋπολογισμού 4.600.000 ευρώ και υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός «πριν τις γιορτές θα μπορούμε και πάλι να περνάμε πάνω από την γέφυρα που αποτελεί ένα κομβικό σημείο μείζονος σημασίας για την περιοχή και τις δραστηριότητες των πολιτών».
Τις ευχαριστίες του προς την περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συνδρομή της εξέφρασε ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνης.  Μεταξύ άλλων, προβλέπονται εργασίες προστασίας των θεμελίων της γέφυρας, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, κατασκευή μεταλλικού πεζοδρόμου, αποκατάσταση αγωγού αποχέτευσης του Δήμου Καλαμπάκας, επισκευή σκυροδεμάτων, κατασκευή νέων κιγκλιδωμάτων και ηλεκτροφωτισμού.

Σε τέσσερις μήνες η παράδοση της γέφυρας Διάβας
(*) Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα meteoravoice.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή