Σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα η Ολυμπιακή Φλόγα Reviewed by Momizat on . Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει και από τα Τρίκαλα για τους χειμερινούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιδημάρχου Γρ. Καρκανιά, η λαμπαδη Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει και από τα Τρίκαλα για τους χειμερινούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιδημάρχου Γρ. Καρκανιά, η λαμπαδη Rating: 0

Σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα η Ολυμπιακή Φλόγα

Σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα η Ολυμπιακή Φλόγα

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει και από τα Τρίκαλα για τους χειμερινούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιδημάρχου Γρ. Καρκανιά, η λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 29/9 έως 5/10/2013. Στη λαμπαδηδρομία συμπεριελήφθη και ο Δήμος Τρικκαίων.

Στα Τρίκαλα η Φλόγα θα έρθει το διήμερο 3 Οκτωβρίου και 4 Οκτωβρίου. Η παραλαβή της φλόγας από τον Δήμο θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου επί της οδού Καλαμπάκας & Πύργου (έναντι 5ου ΓΕΛ) και ώρα 18:38 το απόγευμα. Ακολουθώντας τη διαδρομή οδός Καλαμπάκας – Στρατ. Σαράφη, θα καταλήξει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου θα γίνει και η αφή της στον βωμό. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί τελετή, με την άφιξη αντιπροσωπείας επισήμων της ΕΟΕ και της Οργανωτικής επιτροπής της Χειμερινής Ολυμπιάδας «SOCHI 2014», σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΟΕ, καθώς και πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου.

Η Φλόγα θα έρθει από την Καλαμπάκα, όπου θα βρίσκεται νωρίς το απόγευμα της 3ης Οκτωβρίου και, σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις της δημοτικής αρχής, αναμένεται να γίνουν κάποιες εκδηλώσεις.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί, ο πρώτος  λαμπαδηδρόμος θα παραλάβει τη φλόγα από τον βωμό και διαδοχικά με τους άλλους λαμπαδηδρόμους, ακολουθώντας την οδό Τσιτσάνη θα φτάσει στον αριθμό 80 του δρόμου. Από εκεί θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το γεγονός θα αποτελέσει αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και θα μεταδοθεί από διεθνή ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή