Σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα ο Φώτης Κουβέλης Reviewed by Momizat on . Στη δυτική Θεσσαλία θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος. Στα Τρίκαλα Στη δυτική Θεσσαλία θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος. Στα Τρίκαλα Rating: 0

Σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα ο Φώτης Κουβέλης

Σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα ο Φώτης Κουβέλης

Στη δυτική Θεσσαλία θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος. Στα Τρίκαλα θα βρεθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ενώ μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στην Καρδίτσα. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στα Τρίκαλα, είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 9 Νοεμβρίου ώρα 11.00΄ π.μ. συζήτηση στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και δυνατότητες της περιοχής. Η ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι «η συζήτηση θα είναι ανοικτή και καλούμε τους πολίτες του Δήμου να συμμετέχουν». Βέβαια, ολόκληρη η περιοχή της Φαρκαδόνας δεν περιμένει τον κ. Κουβέλη για να διαπιστώσει το τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί και θα είναι απορίας άξιον, τι θα αναφέρει ο Δήμαρχος ως έργα που έχει κάνει ή ως προοπτικές που έχει θέσει.

Σάββατο 7.00΄ μ.μ. ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο Φρούριο με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη και θέμα «οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς».

Επίσης αναφέρεται ότι «Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Τρίκαλα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ θα έχει επαφές με πολίτες στα πλαίσια δημιουργίας του Τρίτου Πόλου που αποτελεί πολιτική προτεραιότητα του κόμματος». Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει ήδη υπόσχεση συνεργασίας με τον σχηματισμό του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ παραλλήλως έχουν αναπτυχθεί τουλάχιστον άλλες δύο τάσεις που στοχεύουν στη συγκρότηση ενός πόλου ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς, προς το παρόν, να έχουν κάποια λαϊκή (υπο)στήριξη.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας