Σε χαλβαδοποιία της Καλαμπάκας ο σεφ Σκαρμούτσος Reviewed by Momizat on . Στο νομό μας βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός σεφ κ. Δημήτρης Σκαρμούτσος οποίος πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή του "Χωρίς Συνταγή" που προβάλ Στο νομό μας βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός σεφ κ. Δημήτρης Σκαρμούτσος οποίος πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή του "Χωρίς Συνταγή" που προβάλ Rating: 0

Σε χαλβαδοποιία της Καλαμπάκας ο σεφ Σκαρμούτσος

Σε χαλβαδοποιία της Καλαμπάκας ο σεφ Σκαρμούτσος

Στο νομό μας βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός σεφ κ. Δημήτρης Σκαρμούτσος οποίος πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή του “Χωρίς Συνταγή” που προβάλλεται στο MEGA.

Ο γνωστός σεφ κατά το πέρασμά του από διάφορα “ξεχωριστά” σημεία του νομού πέρασε από την Καλαμπάκα και επισκέφθηκε την γνωστή σε όλη την Ελλάδα Χαλβαδοποιία “Ρόμπος” με τον ξακουστό παραδοσιακό χαλβά που συμπληρώνει τα 90 χρόνια ύπαρξης.

Ο κ. Σκαρμούτσος με το συνεργείο του πήρε πλάνα από την Χαλβαδοποιία όπου ο κ. Γκαντάλης Διονύσης εξήγησε τον τρόπο παρασκευής του παραδοσιακού και πεντανόστιμου χαλβά καθώς και την μεγάλη ιστορία του.

Η εκπομπή με πλάνα από τον νομό μας και την Χαλβαδοποιία “Ρόμπος” θα προβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για την παρακολουθήσετε.
(Πηγή kalabakacity.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή