Σε χωριά της Καλαμπάκας εξορμά ο ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο των συνεχών επισκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική ύπαιθρο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών Καλαμπάκας συνεπικουρούμενο από την β Στο πλαίσιο των συνεχών επισκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική ύπαιθρο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών Καλαμπάκας συνεπικουρούμενο από την β Rating: 0

Σε χωριά της Καλαμπάκας εξορμά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε χωριά της Καλαμπάκας εξορμά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο των συνεχών επισκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική ύπαιθρο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών Καλαμπάκας συνεπικουρούμενο από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και το Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Καπέλλα, επισκέφτηκε τα χωριά Γάβρο και Ασπροκλησσιά, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους  απασχολούν. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα αποτελέσματα των πολιτικών λιτότητας και των άγριων περικοπών στους καίριους τομείς των κοινωνικών παροχών (υγεία, παιδεία, ασφάλιση) καθώς και τα τεράστια παραγωγικά προβλήματα που ανακύπτουν από την πολιτική της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα.
syriza-kalka1Όπως υπογραμμίστηκε από τους κατοίκους, η έλλειψη στήριξης στους αγρότες επιφέρει τραγικές συνέπειες στον πληθυσμό της υπαίθρου και την αγροτική παραγωγή, επιτείνοντας την τεράστια ανεργία, που πλήττει ιδιαίτερα τα πιο χαμηλά στρώματα του λαού μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών από την πόλης της Καλαμπάκας, (ΔΕΗ, ΚΕΠ,  ΔΟΥ, σχεδιαζόμενη μεταφορά του Υποθηκοφυλακείου), οι οποίες καθιστούν δυσκολότερη και πιο δαπανηρή την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στα χωριά της Καλαμπάκας, παρουσιάζοντας τα πρόγραμμά του για την οικονομική ανασυγκρότηση της υπαίθρου και δημιουργώντας μόνιμους δίαυλους επικοινωνίας με τους πολίτες της περιοχής.

Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή