Σε ψηφιακή μορφή το αρχείο των αδειών οδήγησης Reviewed by Momizat on . Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα που είχαν υποβάλει από κοινού η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Περιφέρεια Κρήτης για την ψηφιοποίηση των φακέλων αδειών οδήγησης που τηρ Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα που είχαν υποβάλει από κοινού η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Περιφέρεια Κρήτης για την ψηφιοποίηση των φακέλων αδειών οδήγησης που τηρ Rating: 0

Σε ψηφιακή μορφή το αρχείο των αδειών οδήγησης

Σε ψηφιακή μορφή το αρχείο των αδειών οδήγησης

Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα που είχαν υποβάλει από κοινού η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Περιφέρεια Κρήτης για την ψηφιοποίηση των φακέλων αδειών οδήγησης που τηρούνται στις Διευθύνσεις Μεταφορών των 13 Περιφερειών.

Το έργο που ξεκινά άμεσα με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Κρήτης, είναι προϋπολογισμού 195.300 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση». Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα προσληφθούν περισσότεροι από 200 άνεργοι για εργασία 5 μηνών, διάστημα που προβλέπεται για να ολοκληρωθεί το έργο.

Με την ολοκλήρωση του έργου οι πολίτες θα έχουν γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, ενώ οι Περιφέρειες θα απαλλαγούν από οικονομικά έξοδα, κυρίως ενοικίων, που σήμερα τις επιβαρύνει η διατήρηση των εκατομμυρίων φακέλων με τα δικαιολογητικά.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή