Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη …του Νομού ο Σωτήρης Μπλέτσας Reviewed by Momizat on . Οι επαφές σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού μας συνεχίζονται από τον Σωτήρη Μπλέτσα Επαφές με όλες τις κοινωνικές ομάδες, με όλο και περισσότερους από τους συμ Οι επαφές σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού μας συνεχίζονται από τον Σωτήρη Μπλέτσα Επαφές με όλες τις κοινωνικές ομάδες, με όλο και περισσότερους από τους συμ Rating: 0

Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη …του Νομού ο Σωτήρης Μπλέτσας

0000
Οι επαφές σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού μας συνεχίζονται από τον Σωτήρη Μπλέτσα
Επαφές με όλες τις κοινωνικές ομάδες, με όλο και περισσότερους από τους συμπολίτες μας, με καθημερινούς ανθρώπους!Εδώ με το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων σε σημερινή επίσκεψη των στελεχών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα στον τομέα της υγείας.
00000000
Στην ομιλία – παρουσίαση του Κινήματος μας στην Φαρκαδόνα γίναμε αποδέκτες ιδιαίτερα θερμής και συγκινητικής υποδοχής από τους συμπολίτες μας και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας.
Ίδια εικόνα και στην παρουσία μας στην Πύλη Τρικάλων όπου είχαμε εκτενή κουβέντα με πολλούς από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό και τα προβλήματά του.
000000
Παράλληλα ο Σωτήρης Μπλέτσας δεν σταματά την προώθηση των θέσεων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών από όπου μπορεί καθημερινά. Στην φωτογραφία σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TV 10.
00000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή