Σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι κι έπεσε νεκρός στα 18 του… Reviewed by Momizat on .  Το γλέντι  μετατράπηκε σε θρήνο, στο Περιβόλι Δομοκού το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της Παναγίας, όταν ένα 18χρονο αγόρι έπεσε νεκρό την ώρα που σηκώθηκε να  Το γλέντι  μετατράπηκε σε θρήνο, στο Περιβόλι Δομοκού το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της Παναγίας, όταν ένα 18χρονο αγόρι έπεσε νεκρό την ώρα που σηκώθηκε να Rating: 0

Σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι κι έπεσε νεκρός στα 18 του…

Σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι κι έπεσε νεκρός στα 18 του…

 Το γλέντι  μετατράπηκε σε θρήνο, στο Περιβόλι Δομοκού το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της Παναγίας, όταν ένα 18χρονο αγόρι έπεσε νεκρό την ώρα που σηκώθηκε να χορέψει.

Της Λένας Παρασκευά

Ο 18χρονος είχε πάει στο χωριό για τον Δεκαπενταύγουστο με τους γονείς και τον αδερφό του αλλά δυστυχώς η μοίρα του είχε ετοιμάσει άλλα σχέδια. Το παιδί ήταν στην πλατεία του χωριού με τους συγγενείς του και διασκέδαζε γεμάτο χαρά μιας και γιόρταζαν η μητέρα και ο αδερφός του. Όμως κατέρρευσε προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους και την διακοπή του γλεντιού.

Παρότι στο σημείο υπήρχε καρδιολόγος που μαζί με τον πατέρα του παιδιού, του έκαναν μαλάξεις μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Λαμίας, το παιδί δεν επανήλθε ποτέ βυθίζοντας στο πένθος στην οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το χωριό που δεν μπορεί να πιστέψει, πως μέσα σε μια στιγμή χάθηκε ένας νέος άνθρωπος.

Πηγή: lamiastar.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή