Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του ΣΟΧΤ Reviewed by Momizat on . Άκρως επιτυχημένη ήταν για άλλη μια φορά η παρουσία των αθλητών του ΣΟΧΤ στους πανελλήνιους αγώνες αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή στις 23-24 Νο Άκρως επιτυχημένη ήταν για άλλη μια φορά η παρουσία των αθλητών του ΣΟΧΤ στους πανελλήνιους αγώνες αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή στις 23-24 Νο Rating: 0

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του ΣΟΧΤ

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του ΣΟΧΤ

Άκρως επιτυχημένη ήταν για άλλη μια φορά η παρουσία των αθλητών του ΣΟΧΤ στους πανελλήνιους αγώνες αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή στις 23-24 Νοέμβρη. Το διήμερο διεξήχθησαν αγώνες δυσκολίας και bouldering και οι τρικαλινοί αθλητές σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες  σε όλα τα αγωνίσματα.

Αναλυτικά οι αθλητές που συμμετείχαν: Τσαβέα Μαρία(6η Δυσκολία), Ζηντζόβα Μαρία (6η Bouldering), Γαντζούλας Βασίλης (10ος Δυσκολία) κατηγορία Προαγωνιστική Α’, Μάνθος Άλκης (4ος ), Οικονόμου Ορέστης (6ος), Τσαβέας Θοδωρής (7ος) κατηγορίας Προαγωνιστική Β’. Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές του συλλόγου Βασίλης Σιδέρης, Γιώργος Μαργαρίτης και Βιβή Τόγελου αλλά και πλήθος γονέων που όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα δικαιώθηκαν για το μακρινό ταξίδι.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρότι δεν υπάρχουν στην πόλη μας οι ιδανικές υποδομές για να προπονηθούν καταφέρνουν σημαντικά αποτελέσματα. Η συστηματική δουλεία συνεχίζεται με τα δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες του συλλόγου και από τη νέα χρονιά αναμένονται ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή περισσότερα από 70 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών συμμετέχουν στο τμήμα αναρρίχησης και μυούνται στα μυστικά του αθλήματος, οπότε μια νέα γενιά προετοιμάζεται για να  ανέβει ψηλά…

Παράλληλα μιας και οι κορυφές των βουνών καλύφθηκαν ήδη από το χιόνι ξεκινούν οι εγγραφές για το τμήμα χιονοδρομίας. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Παρασκευής 20:00 με 21:30 στα γραφεία του συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.soxt.gr ή στο τηλέφωνο 6986573367.

* Οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή