"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σημαντική διάκριση για το spa του Ananti City Resort

lafarm

Σχετικά άρθρα

To spa του Ananti City Resort κατέκτησε μια σημαντική διάκριση στα World Luxury Spa Awards, μετατρέποντας την πόλη των Τρικάλων σε σημαντικό προορισμό ευεξίας στην Ελλάδα.

To Ananti City Resort μετατρέπει τα Τρίκαλα σε κορυφαίο προορισμό ευεξίας στην Ελλάδα

 

Με το βραβείο Luxury Urban Escape στην Ελλάδα στα World Luxury Spa Awards διακρίθηκε το Anatasi Spa & Wellness, το ατμοσφαιρικό κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου Ananti City Resort, πολύτιμου μέλους της Trésor Hotels & Resorts στα Τρίκαλα!

Τα World Luxury Spa Awards είναι ο διεθνής οργανισμός που εντοπίζει και προωθεί τα καλύτερα spa σε κάθε χώρα, θέτοντας στάνταρ ποιότητας, καινοτομίας και υπηρεσιών παγκοσμίως.

Το Anatasi συνθέτει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, που στοχεύει στην «Ανάταση» σώματος και ψυχής. Η θέση του Spa στην κορυφή του λόφου αλλά και η άμεση επαφή με την φύση και τον περιβάλλοντα χώρο ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία, ενώ οι ξεχωριστές του θεραπείες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να αναζωογονούν και να ανανεώνουν τον επισκέπτη. 

Το Anatasi Spa & Wellness βρίσκεται στα Τρίκαλα, τη γενέτειρα πόλη του Ασκληπιού, γιατρού της αρχαιότητας φημισμένου για τις θεραπευτικές του μεθόδους. Επομένως από τις πρωτότυπες θεραπείες του Anatasi Spa δε θα μπορούσε να λείπει η Εγκοίμηση, γνωστή από την εποχή του Ασκληπιού, κατά την οποία χρησιμοποιούνται βότανα από την περιοχή των Τρικάλων.

blog.tresorhotels.com

Από: Ανθή Σασματζόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης