Σημαντική δράση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών, τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών, τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Rating: 0

Σημαντική δράση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Τρικάλων

Σημαντική δράση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Τρικάλων

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών, τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δ. Τρικκαίων βρέθηκαν την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αφορμή την διεξαγωγή του «7ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος», προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες που παρευρέθηκαν εκεί, συμμετέχοντας ή παρακολουθώντας τον αγώνα, για τη λειτουργία του Κέντρου. Στο περίπτερο Πληροφόρησης του Κέντρου, που βρισκόταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπήρχε έντυπο ενημερωτικό υλικό και παρασχέθηκαν πληροφορίες  σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου, τους σκοπούς και τις παρεχόμενες από αυτό δωρεάν υπηρεσίες.

Για την παρουσία του Κέντρου στη ανωτέρω διοργάνωση, πρέπει να ευχαριστήσουμε την Οργανωτική Επιτροπή του « 7ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα  Θανάσης Σταμόπουλος»  για τη θερμή φιλοξενία και την επίδειξη ιδιαίτερης ευαισθησίας για το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών.

 

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Τρικκαίων  στεγάζεται επί της οδού Θεοδοσοπούλου και Θερμοπύλων 1 ( έναντι κτιρίου ΔΕΗ ), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2431027943, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αφήστε το σχόλιο σας