Σημαντική εκδήλωση για την Υγεία στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η συμμαχία κυβέρνησης και τρόικας με τον αδίστακτο εντολοδόχο υπουργό τους Άδωνη Γεωργιάδη δίνουν την χαριστική βολή στις στοιχειώδεις ανάγκες για πρωτοβάθμια υ Η συμμαχία κυβέρνησης και τρόικας με τον αδίστακτο εντολοδόχο υπουργό τους Άδωνη Γεωργιάδη δίνουν την χαριστική βολή στις στοιχειώδεις ανάγκες για πρωτοβάθμια υ Rating: 0

Σημαντική εκδήλωση για την Υγεία στα Τρίκαλα

Σημαντική εκδήλωση για την Υγεία στα Τρίκαλα

Η συμμαχία κυβέρνησης και τρόικας με τον αδίστακτο εντολοδόχο υπουργό τους Άδωνη Γεωργιάδη δίνουν την χαριστική βολή στις στοιχειώδεις ανάγκες για πρωτοβάθμια υγεία της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας.
Στα Τρίκαλα
– Η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου κινδυνεύει να κλείσει, καθώς από τους τέσσερις παιδιάτρους που τη στελέχωναν οι δύο μετακινήθηκαν στην Καρδίτσα και εκείνοι που απέμειμαν συνταξιοδοτούνται στο τέλος Δεκεμβρίου
– Τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ στα Τρίκαλα δεν έχουν κάλυψη από παιδίατρο
– Το Νοσοκομείο των Τρικάλων είναι υποστελεχωμένο
– Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας κινδυνεύει με λουκέτο
– Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ απειλούνται από τον υπουργό με επίταξη.
Στην υπόλοιπη χώρα
– Το δημόσιο αποσύρεται πλήρως από τη στήριξη της περίθαλψης
– Οι ασθενείς θα επιβαρυνθούν με 25 ευρώ από την αρχή του νέου έτους
– Οι ανασφάλιστοι και άνεργοι συμπολίτες πληθαίνουν, χωρίς δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα υγείας
-Νοσοκομεία και ΙΚΑ κλείνουν, κλίνες ΜΕΘ και χειρουργεία παραμένουν εκτός λειτουργίας, τραγικές ελλείψεις σε βασικά υλικά, φάρμακα και προσωπικό, υγειονομικοί απολύονται ή επαναπροσμβανάνονται με συμβάσεις πείνας. Με το πρόσχημα της «αξιολόγησης», η κυβέρνηση βάζει σε διαθεσιμότητα – απόλυση όλο Υγειονομικό προσωπικό.
– Ο ΕΟΠΥΥ μετατρέπεται σε «αγοραστή υπηρεσιών υγείας».

Οδηγούν μία ολόκληρη κοινωνία σε υγειονομική γενοκτονία.

Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Η υγεία αφορά όλο το λαό.

Υπερασπιζόμαστε τις δομές υγείας στα Τρίκαλα και παντού – διεκδικούμε την αναβάθμισή τους

Η Διασωματειακή Επιτροπή εκπροσώπων Τρικαλινών φορέων, εργαζομένων και κοινωνικών κινημάτων διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο των Τρικάλων εκδήλωση με θέμα: «ΥΓΕΙΑ: Δικαίωμα και όχι εμπόρευμα».
Ομιλητές θα είναι: ο κ. Δημήτρης Βαρνάβας, πρόεδρος ΟΕΝΓΕ, ο κ. Γιάννης Μακρυγιάννης, εκπρόσωπος του Πανελλήνιο Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο κ. Σπύρος Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωπος εργαζομένων στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και ο κ. Πάνος Παπανικολάου, εκπρόσωπος ΕΙΝΑΠ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή