"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Σημαντική επιτυχία συμπολίτη γιατρού

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο ειδικευόμενος Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”, Γεώργιος Χ. Πουλιανίτης, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του ΕΚΠΑ/ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, με τίτλο “ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ”, με βαθμό “ΑΡΙΣΤΑ”. Στην τελετή ορκωμοσίας των μεταπτυχιακών φοιτητών, στις 23 Μαΐου, ο κ. Πουλιανίτης ανέγνωσε τον όρκο, έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία. Την τελετή παρακολούθησαν πολλοί φίλοι και συγγενείς των ορκισθέντων μεταπτυχιακών και μεταξύ αυτών η οικογένεια του κ.Πουλιανίτη, η σύζυγος Κική, η κόρη Εβελίνα και οι γονείς του Εύη και Χρήστος Πουλιανίτης. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άριστα (πραγματικά) στην Ελλάδα, σημαίνει πως δεν έχει χώρο στην πατρίδα, όπως δυστυχώς έχει δείξει η πραγματικότητα μέχρι τώρα, με τους χιλιάδες άριστους επιστήμονες που έχουν πάρει ήδη την άγουσα για το εξωτερικό.
    Ελπίζω να διαψευστώ.
    Στη χώρα που το δημογραφικό είναι το υπ αριθμό ένα πρόβλημα, απόλυτα συνδεδεμένο με το brain drain (φυγή στο εξωτερικό, της “αφρόκρεμας” των επιστημόνων μας), κάτι έπρεπε να είχε γίνει από χθες.
    Η λέξη αξιοκρατία λέει κάτι επιτέλους σε κάποιους και ιδιαίτερα στο πολιτικό μας σύστημα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης