Σημαντική ημερίδα για τον Τσιτσάνη και το λαϊκό τραγούδι Reviewed by Momizat on . Το «Μουσείο Τσιτσάνη» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη 2015» και σε συνεργασία με την e-TrikalaA.E. Συντονιστή Εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Το «Μουσείο Τσιτσάνη» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη 2015» και σε συνεργασία με την e-TrikalaA.E. Συντονιστή Εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Rating: 0

Σημαντική ημερίδα για τον Τσιτσάνη και το λαϊκό τραγούδι

Σημαντική ημερίδα για τον Τσιτσάνη και το λαϊκό τραγούδι

Το «Μουσείο Τσιτσάνη» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη 2015» και σε συνεργασία με την e-TrikalaA.E. Συντονιστή Εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης & Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού», που υλοποιεί το έργο Πάρκο Ελληνικής Μουσικής Παράδοσης (Ενίσχυση της Τοπικής Επιχειρηματικότητας, με την λειτουργία Πολυδύναμου Θεματικού-Εμπορικού Χώρου στην πόλη των Τρικάλων), διοργανώνουν το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 7μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων ημερίδα για τον Τσιτσάνη και το λαϊκό τραγούδι με τίτλο:

«100 Χρόνια Τσιτσάνης – Ένας Αιώνας Λαϊκό Τραγούδι».

Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές κύριοι Λάμπρος Λιάβας και Γιώργος Κοκώνης, και οι ερευνητές κύριοι Μένιος Καλυβιώτης και Γιώργος Κοντογιάννης.

Στις ομιλίες τους θα αναπτύξουν και θα αναδείξουν όλες τις πτυχές, τις επιρροές, το σινάφι του και όλη τη διαδρομή του λαϊκού μας τραγουδιού από τα πρώτα του χρόνια μέχρι τις μέρες μας.

Θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε την ιστορία και τις ρίζες των τραγουδιών που βρίσκονται στα χείλη όλων μας, και όσα χρόνια και αν περάσουν στο άκουσμά τους η καρδιά μας πάντα θα χτυπά δυνατά.

Αφήστε το σχόλιο σας