Σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη Reviewed by Momizat on . Πτώση της θερμοκρασίας κατά 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο και αναλόγως περιοχής και σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ι Πτώση της θερμοκρασίας κατά 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο και αναλόγως περιοχής και σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ι Rating: 0

Σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη

Σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες  από την Τρίτη

Πτώση της θερμοκρασίας κατά 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο και αναλόγως περιοχής και σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την προσεχή εβδομάδα. 
Δευτέρα ποδαρικό στην νέα εβδομάδα αρχικά αίθριος καιρός Από τις μεσημεριανές και απογευματινές κυρίως ώρες ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά κυρίως τμήματα. 

 Από την Τρίτη 23/8 έως την Παρασκευή 26/8 σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που διίστανται ως προς την τροχιά και την θέση της ψυχρής λίμνης αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες πιθανών κατά τόπους έντονες.

Λογω των δυσμετάβλητων στοιχείων για την ασφαλή εκτίμηση ως προς τα τμήματα και την ένταση των πιθανών αυτών φαινομένων θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση.

Η αίσθηση μας είναι ότι τα περισσότερα φαινόμενα θα αφορούν κυρίως την κεντρική, βόρεια ηπειρωτική χώρα καθώς Στερεά [Αττικη] και Πελοπόννησο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή