"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Σιγά σιγά τα δαγκώματα… Μην ματώσουμε κιόλας.. – του Ηλία Καραμάνου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αρχή του τέλους της ΕΕ θα είναι η Ιταλία;

Και έχουμε και τις Βρυξέλλες που δια στόματος Ούρσουλας φον ντερ Λαιεν επιμένουν πως έχουν «δόντια» για να δαγκώσουν τη Μελόνι στην περίπτωση που δεν συμβαδίσει με τους νόμους τους.

Όπα παιδιά σιγά σιγά τα δαγκώματα… Μην ματώσουμε κιόλας…. Πάντως όπως και να έχει το πράγμα, η ουσία δεν αλλάζει. Άφησαν την πόρτα του χρονοντουλαπου της ιστορίας ξεκλείδωτη και ο φασισμός αμολήθηκε πάλι….

Αφού φρόντισαν να “καθαρίσουν” με τους ηγέτες στην Ευρώπη, μεθόδευσαν με αριστουργηματικο τρόπο την αναγέννηση της ακροδεξιάς.

Αφησαν (ή τους ξέφυγε) την επανεμφάνιση της ακροδεξιάς στην γηραιά Ήπειρο, που έρχεται πλέον με τον αέρα νικητή να μαζέψει-τρυγισει τους καρπούς των πολιτικών που έσπειραν οι ψευτοηγέτες (“ανδρεικελα της Μοίρας” που λέει ο Καρυωτάκης ) της ΕΕ (Μακρόν, Μέρκελ, Σολτς…). Αμ το άλλο… που το πάτε;;;;;

Αυτός ο αχταρμάς πολιτικών θέσεων, πολιτικών χώρων και παρατάξεων, γιαλαντζι πολιτικών αρχηγών δεξιών, κεντροδεξιων, κεντρωων, κεντροαριστερων, ριζοσπαστων αριστερών είχε σαν αποτέλεσμα (ευκολακι… ) την εμφάνιση του ακρατου λαϊκισμού και την μετατόπιση των πολιτών προς τα ακροδεξιά. (εμείς το ζήσαμε τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας…).

Όταν ακούς όλους τους ηγέτες να μιλάνε την ίδια γλώσσα, την ξύλινη και τεχνοκρατικη, όταν ξέρεις πως όλοι τους τις ίδιες τράπεζες στηρίζουν και υπηρετούν, όταν τους ακούς να λένε τα ίδια λόγια (ψεύτικα πολλές φορές) αφού στά ίδια πανεπιστήμια σπούδασαν, όταν τους ακούς να σου δίνουν τις ίδιες υποσχέσεις και σου ταζουν την ίδια καλύτερη ζωή, που ξέρεις πως είναι αδύνατο να συμβεί, μην απορείς γιατί η ακροδεξιά φορτσαρει….

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στην περίπτωση της Ιταλίας, φάνηκε καθαρά η θέση της Ε.Ε. Υπερασπίστηκε μέχρι θανάτου(παρόλο που διαφωνούσε) το δικαίωμα της χώρας να ψηφίζει ότι, μα ότι, θέλει. Και αντί να προβληματιστεί τα μάλα και να προσπαθήσει να ”λύσει” το πρόβλημα(διότι για πρόβλημα πρόκειται) άρχισε τις απειλές, μέσω της Ούρσουλας φον τάδε. Είναι βλέπεις, η μόνη καραδεξιά κυβέρνηση στην Ε.Ε. Κάπως έτσι συμπεριφέρθηκε και στον Πούτιν, με το γνωστό αποτέλεσμα (να κ@τουρηθεί ο Βλαδίμηρος). Κάποτε το ”μαγαζί”, όταν δεν ”κόβει” στο αφεντικό, πρέπει να κλείνει. 3,5 τόνους ξύλα έβαλα, καλά δεν έκανα;
    Υ.Γ. Ένας, δεν σε είδα …ζωηρό επί του θέματος και τόλμησα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης