Σιγά τα αίματα … Reviewed by Momizat on . Σκληρή επίθεση κατά του Μιχάλη Ταμήλου και μάλιστα με πολύ σκληρές λέξεις εξαπέλυσε ο Χρόνης Αγορίτσας με αφορμή την συνέντευξη του Μιχάλη Ταμήλου στον «Ενεργό Σκληρή επίθεση κατά του Μιχάλη Ταμήλου και μάλιστα με πολύ σκληρές λέξεις εξαπέλυσε ο Χρόνης Αγορίτσας με αφορμή την συνέντευξη του Μιχάλη Ταμήλου στον «Ενεργό Rating: 0

Σιγά τα αίματα …

Σιγά τα αίματα …

Σκληρή επίθεση κατά του Μιχάλη Ταμήλου και μάλιστα με πολύ σκληρές λέξεις εξαπέλυσε ο Χρόνης Αγορίτσας με αφορμή την συνέντευξη του Μιχάλη Ταμήλου στον «Ενεργό Πολίτη» όπου χαρακτήρισε το Πάνο Καμμένο «Χρήσιμο ηλίθιο»

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΛ μιλώντας στον FM 100 «Ράδιο Ζυγό» στον Χρήστο Κοντό είπε πως τον «κ. Ταμήλο τον έχει κάνει Καραγκιόζη ο κ. Κανάκης, τον έχουν εξευτελίσει και θα πει για τον κ. Καμμένο; Δεν μπορεί ο κ. Ταμήλος να φτάσει τον κ. Καμμένο. Ο κ. Ταμηλος διέπραξε δήμαρχος σε ένα δήμο τον οποίο πήρε χρεωμένο από τον κ. Σπαθή και τον παρέδωσε καταχρεωμένο. Και αυτή τη στιγμή έχω ακούσει πως παίρνει και έργα από αυτό τον δήμο. Μιλάει ο κ. Ταμήλος, από πού και ως που; Ο κ. Καμμένος δεν έδωσε ούτε ένα δικαίωμα στην Ελλάδα, ο κ. Ταμήλος έδωσε αρκετά».

Αφήστε το σχόλιο σας