"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.9 C
Trikala

Σιγή ασυρμάτου από τα κανάλια – Η τεράστια καταστροφή στην Θεσσαλία είναι εδώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η τεράστια καταστροφή στην Θεσσαλία είναι εδώ… Ότι απέμεινε από την επέλαση των πρωτοφανών πλημμυρικών φαινομένων στον τόπο μας , είναι εδώ.

Αυτό που δεν βλέπουμε εδώ… είναι και τα κανάλια… Η σιγή ασυρμάτου είναι χαρακτηριστική από όλα τα κανάλια, τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας, ασχολούνται με συγκεκριμένη «ειδησεογραφία», χωρίς την παραμικρή αναφορά στις πρόσφατες καταστροφές της Θεσσαλίας…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Επαναλαμβάνουν δήθεν σκάνδαλο που έσκασε, μια «φτηνή» είδηση που διατηρούν στην επικαιρότητα για πολύ καιρό, γιατί καλύτερα πουλάει αυτό, παρά η ακρίβεια και η φτωχοποίηση, παρά η στεναχώρια, η απελπισία και η τύχη των πλημμυροπαθών.

Και αν κάποιοι θέλετε να έρθουν τα κανάλια, μήπως και ευαισθητοποιηθεί ή ντραπεί κάποιος ή στην τελική αναγκαστούν λόγω δημοσιότητας να κάνουν απλά τη δουλειά τους οι υπεύθυνοι… δυστυχώς ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ τα κανάλια… Έπεσε η ΕΝΤΟΛΗ !!! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ εδώ!!!

Θα μου πείτε κάποιοι εξυπνάκηδες, χρειάζονται τα κανάλια νουθεσίες και οδηγίες για όσα θα πουν ή δεν θα πουν στις ειδήσεις τους; Φυσικά και όχι καλέ. Την ξέρουν καλά τη δουλειά τους, όπως υποθέτω διαπιστώνετε κι εσείς κάθε βράδυ.

Καταλάβατε;;; Καταλάβαμε… Ντροπή για αυτόν τον κόσμο που έχασε τα πάντα, μόνο ντροπή πια…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης