Σιγουριά νίκης για τον Χρήστο Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφ Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφ Rating: 0

Σιγουριά νίκης για τον Χρήστο Μιχαλάκη

Σιγουριά νίκης για τον Χρήστο Μιχαλάκη

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, κατά την προεκλογική του περιοδεία σε χωριά του Νομού Τρικάλων.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους την Πρασκευή 09-05-2014, επισκέφθηκε τα χωριά Παλαιοκαρυά, Πετροχώρι, Δροσερό, Μουριά, Πηγή, Λυγαριά, Γόμφοι και Παλαιομονάστηρο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους ακούγοντας με προσοχή τα θέματα που τους απασχολούν.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον  κ. Μιχαλάκη και γενικότερα για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο οποίος έκανε σημαντικό έργο κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Αυτό του αναγνωρίστηκε από τους κατοίκους λέγοντας χαρακτηριστικά «ήσουν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, θα είμαστε μαζί σου και σε αυτές τις εκλογές».

Ο ίδιος έκανε ένα μίνι απολογισμό στους κατοίκους αυτών των τρεισήμισι χρόνων που διήρκησε η θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε τη σημασία των έργων που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και αυτών που συνεχίζονται, ζητώντας για ακόμη μια φορά τη στήριξη στις εκλογές της 18ης Μαίου.

Από το γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας