Σιδηροδρομική εκδρομή στο Βελιγράδι Reviewed by Momizat on . Μετά από την οριστικοποίηση του προγράμματος της εκδρομής μας στο Βελιγράδι, καλούνται όσοι τελικά επιθυμούν να πάρουν μέρος να επικοινωνήσουν μέχρι το τέλος τη Μετά από την οριστικοποίηση του προγράμματος της εκδρομής μας στο Βελιγράδι, καλούνται όσοι τελικά επιθυμούν να πάρουν μέρος να επικοινωνήσουν μέχρι το τέλος τη Rating: 0

Σιδηροδρομική εκδρομή στο Βελιγράδι

treno
Μετά από την οριστικοποίηση του προγράμματος της εκδρομής μας στο Βελιγράδι, καλούνται όσοι τελικά επιθυμούν να πάρουν μέρος να επικοινωνήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας με τον πρόεδρο του συλλόγου.
Το τελικό πρόγραμμα καθορίστηκε ως εξής:
Αναχώρηση Πέμπτη 16 Απριλίου στις 14.00 με πούλμαν για τη Θεσσαλονίκη από όπου θα αναχωρήσουμε σιδηροδρομικά με κλινοθέσιο βαγόνι στις 18.30 το απόγευμα για Σκόπια-Βελιγράδι.
Την Παρασκευή το πρωί θα γίνει ξενάγηση με πούλμαν και ξεναγό στα αξιοθέατα της πόλης .
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο όπου θα γευματίσουμε και θα ξεκουραστούμε.
Το απόγευμα και το βράδυ θα περιηγηθούμε το κέντρο της πόλης.
Το Σάββατο θα μεταβούμε στην όμορφη πόλη του Νόβισαντ με μισθωμένο πούλμαν. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν το ταξίδι αυτό σιδηροδρομικά.
Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Βελιγράδι από όπου θα αναχωρήσουμε και πάλι με το κλινοθέσιο βαγόνι για την Θεσσαλονίκη, όπου θα φθάσουμε περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής για να επιστρέψουμε στα Τρίκαλα αργά το μεσημέρι.
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για επί πλέον πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Τριανταφύλλου στο τηλ. 6979553692.

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας