Σιδηροδρομική εκδρομή στο Βελιγράδι Reviewed by Momizat on . Μετά από αίτημα πολλών μελών και φίλων ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ οργανώνει τετραήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι από την Πέμπτη 16 Απριλίου έως και την Μετά από αίτημα πολλών μελών και φίλων ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ οργανώνει τετραήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι από την Πέμπτη 16 Απριλίου έως και την Rating: 0

Σιδηροδρομική εκδρομή στο Βελιγράδι

Σιδηροδρομική εκδρομή στο Βελιγράδι

Μετά από αίτημα πολλών μελών και φίλων ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ οργανώνει τετραήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι από την Πέμπτη 16 Απριλίου έως και την Κυριακή 19 Απριλίου (Κυριακή του Θωμά).
Η μετάβαση και η επιστροφή θα γίνουν εξ ολοκλήρου σιδηροδρομικά. Δύο διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο τρένο, το οποίο προσφέρει υπηρεσία κατάκλισης, ενώ μία διανυκτέρευση θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σερβικής πρωτεύουσας. Στο Βελιγράδι θα γίνει ξενάγηση με πούλμαν και ξεναγό στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ τη δεύτερη μέρα θα επισκεφθούμε προαιρετικά και την όμορφη πόλη του Νόβισαντ.
Επειδή οι θέσεις με υπηρεσία κατάκλισης στο τρένο είναι περιορισμένες θα πρέπει όσοι θέλουν να τις εξασφαλίσουν, να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους το αργότερο έως το Σάββατο 14 Μαρτίου.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Τριανταφύλλου στο τηλ. 6979553692.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή