"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Σιμορέλης : Δεν τελείωσε η λιτότητα με την έξοδο από τα Μνημόνια

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Δεν πάει να πει ότι τελείωσε η λιτότητα με την έξοδο από τα Μνημόνια» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.

«Απλά έχουμε βαθμούς ελευθερίας για να αποφασίζει ορισμένα πράγματα η κυβέρνηση. Και αφού έχουμε βαθμούς ελευθερίας, μας δίνεται η δυνατότητα να επουλώσουμε ορισμένες πληγές σε ομάδες πληθυσμού που έχουν υποστεί πάρα πολλά» πρόσθεσε ο κ. Σιμορέλης.

Στην παρατήρηση πάντως ότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που αύξησε τις εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος αρκέστηκε στο «ξεχνάτε ότι μέχρι τις 21 Αυγούστου ήμασταν υπο την μέγγενη των Μνημονίων, καθημερινά ελεγχόμασταν από τους δανειστές που μας έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό».

Ερωτηθείς, τέλος, για την απόφαση της Κατερίνας Νοτοπούλου να εγκρινει ποσό 18.600 ευρώ  για το βάψιμο του κτηρίου που φιλοξενεί το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Σιμορέλης απάντησε ότι «από τη στιγμή που βγήκαμε από τα Μνημόνια δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην εποχή που δανειζόμασταν. Πρέπει όπως λέει μια λαϊκή παροιμία “να απλώνουμε τα πόδια μας όσο φτάνει η κουβέρτα”, δεν πρέπει να μπούμε σε διαδικασίες του παλαιού συστήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης