Σιμορέλης: Η οικειοθελής καταστροφή μας Reviewed by Momizat on . «ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ Ευάγγελο Βενιζέλο ( http://www.megatv.com/megask/default.asp#toppage ) υπέστησαν οι Έλληνες τις θυσίες του μ «ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ Ευάγγελο Βενιζέλο ( http://www.megatv.com/megask/default.asp#toppage ) υπέστησαν οι Έλληνες τις θυσίες του μ Rating: 0

Σιμορέλης: Η οικειοθελής καταστροφή μας

Σιμορέλης: Η οικειοθελής καταστροφή μας

«ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ Ευάγγελο Βενιζέλο ( http://www.megatv.com/megask/default.asp#toppage ) υπέστησαν οι Έλληνες τις θυσίες του μνημονίου». Αυτή την αποκαλυπτική δήλωση έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο την περασμένη Κυριακή  4 Μαΐου. Η δήλωση είναι προσβλητική και ταπεινωτική και πρέπει να προβληματίσει τον Έλληνα πολίτη, επειδή, πίσω από τα κροκοδείλια δάκρυα και τις υποκρισίες, οι κύριοι της συγκυβέρνησης,  δημοσκοπώντας  και μετρώντας  διαρκώς την στάση του Ελληνικού Λαού – ακόμα π.χ και σε εκλογές συλλόγων ή επαγγελματικών φορέων-  εκλαμβάνουν  την απουσία αντίδρασης  ως οικειοθελή αποδοχή.  Έτσι συνεχίζουν, αφού δεν φοβούνται την λαϊκή αντίδραση, να εφαρμόζουν αμείλικτα την πολιτική τους,  πολιτική που οδηγεί στην εθνική καταστροφή και ταπείνωση. Μέλη αυτής της μνημονιακής συμφωνικής ορχήστρας είναι και τα περιφερειακά τους όργανα ο κ Αγοραστός και ο κ Λάππας. Ως εκπρόσωποι, με λαϊκή εντολή, της αυτοδιοίκησης των πολιτών, δεν όρθωσαν ανάστημα απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές. Πράγματι λειτούργησαν ως μέλη <συμφωνικής> ορχήστρας.

Ο λαός με την ψήφο του δεν πρέπει να δώσει άλλο άλλοθι στις δυνάμεις του φόβου και της καταστροφής. Η ψήφος του στις επικείμενες εκλογές πρέπει να είναι ψήφος ανατροπής, ψήφος ζωής και ελπίδας, ψήφος αξιοπρέπειας. Πρέπει να είναι αντίστοιχη με το πολιτισμικό και  ιστορικό ειδικό βάρος του Ελληνικού λαού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή