Σιμορέλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ : Τέρμα στο «τρίγωνο της διαπλοκής» Reviewed by Momizat on .   Σε παρέμβαση του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης σχετικά με το μείζον ζήτημα των δανείων των πολιτικών κομμάτ   Σε παρέμβαση του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης σχετικά με το μείζον ζήτημα των δανείων των πολιτικών κομμάτ Rating: 0

Σιμορέλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ : Τέρμα στο «τρίγωνο της διαπλοκής»

Σιμορέλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ : Τέρμα στο «τρίγωνο της διαπλοκής»

 

Σε παρέμβαση του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης σχετικά με το μείζον ζήτημα των δανείων των πολιτικών κομμάτων και των καναλιών. Το τρίγωνο της διαπλοκής, που στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, με πρωταγωνιστές τις τράπεζες, τα μεγάλα μέσα μαζική ενημέρωσης και το πολιτικό σύστημα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οικονομική καταστροφή της χώρας και την υποβάθμιση της ενημέρωσης. Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες διερεύνησης των όσων έγιναν, που ξεκίνησαν με το πρωτοβουλία της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, φέρνουν στο φως στοιχεία για σκάνδαλα του παρελθόντος.

Κάνουμε μία νέα αρχή στο τραπεζικό σύστημα, το οποίο κατά το παρελθόν ανακεφαλαιώθηκε με λανθασμένο τρόπο και έδινε δάνεια χωρίς να εξετάζει τη δυνατότητα αποπληρωμής με παρεμβάσεις του πολιτικού συστήματος. Πλέον οι προδιαγραφές της δανειοδότησης θα είναι ίδιες για όλους, χωρίς ημέτερους και θαλασσοδάνεια. Ειδικά για τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα που χρεωκόπησαν τη χώρα με σκανδαλώδεις πολιτικές, είναι εμφανές ότι δεν έχουν τη δυνατότητα και δεν σκοπεύουν να αποπληρώσουν τα δάνεια που πήρανε, καθώς έχουν χρεώσει τον ελληνικό λαό πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ. Τέλος, όσον αφορά τα κανάλια, έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία αδειοδότησης προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Πλέον τα κανάλια θα συντηρούνται από τα προγράμματα που παράγουν και όχι με υπέρογκα δάνεια και υπόγειες συμφωνίες με πολιτικά κόμματα.

 

Σχόλια (1)

 • Άρης

  Τί σου κάνει αυτή η καρέκλα!
  Πόσο θλιβερα γραφικό !
  Συγκρατηθειτε συντροφοι !
  Μην αυτοεξευτελιζεστε άλλο!
  Ειχατε όλοι μια αξιοπρεπη ζωή πριν τις καρεκλες και ο κόσμος σας αγαπούσε και σας σεβοταν
  τώρα πια αμφιβαλω αν έμεινε τίποτα από τα παλιά αισθήματα συμπάθειας.
  Σωστε την αξιοπρέπεια σας αν και είναι πια αργά.
  Έτσι όμως για την τιμή των όπλων καντε το και ο λαός θα το εκτιμήσει.
  Είστε κομμάτι μας άλλο αν εσείς δεν αισθανεστε το ίδιο για μας .

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή