Σινάνης κατά Σακελλαρίου για το ποιος τελικά αποφασίζει Reviewed by Momizat on . Με ανακοίνωσή του ο εκλεγμένος Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, εξαπολύει βέλη κατά τη απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Σακελλαρίου. Αιτία, ορισμένα θέματ Με ανακοίνωσή του ο εκλεγμένος Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, εξαπολύει βέλη κατά τη απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Σακελλαρίου. Αιτία, ορισμένα θέματ Rating: 0

Σινάνης κατά Σακελλαρίου για το ποιος τελικά αποφασίζει

Σινάνης κατά Σακελλαρίου για το ποιος τελικά αποφασίζει

Με ανακοίνωσή του ο εκλεγμένος Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, εξαπολύει βέλη κατά τη απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Σακελλαρίου. Αιτία, ορισμένα θέματα ημερήσιας διάταξης, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Σινάνης στη δήλωσή του αναφέρει:
«Πιστοί στις βασικές πολιτικές αρχές  και αξίες που μας διαπνέουν και με τις οποίες δεσμευτήκαμε ότι θα πορευθούμε και γνωρίζοντας καλά που οδηγούν ξεπερασμένες πολιτικές και πρακτικές,  κρίναμε απαραίτητο τη δεδομένη στιγμή να αναφερθούμε στην ανακοίνωση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 22- 7- 2014. Αφορμή τα  θέματα που επιλέχθηκαν να συζητηθούν.
Οι ενέργειες της  δημοτικής Αρχής δείχνουν ότι επιδεικτικά αγνοεί το αποτέλεσμα των εκλογών και εμφανίζει θέματα στο Δ.Σ. για τα οποία θα έπρεπε να αποφασίσει μόνο η νέα Δημοτική Αρχή και σε καμιά περίπτωση η απερχόμενη.
Για την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου, παραθέτουμε τη σχετική νομοθεσία και συγκεκριμένα  το άρθρο 93 του Κώδικα δήμων και Κοινοτήτων του Ν. 3463/2006 που αναφέρει:
«Ένα μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων Δημοτικών αρχών , το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιστάσεις εξαιρετικά επείγουσες και απρόβλεπτα αναγκαίες».
Δεν πρέπει  και δεν έχει το δικαίωμα  να δεσμεύει με τις αποφάσεις της τη νέα δημοτική αρχή για θέματα που ούτε επείγοντα είναι, ούτε εξαιρετικά σοβαρά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή