Σκακιστικοί αγώνες στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το 2ο Εσωτερικό Τουρνουά RAPID θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων)   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩ Το 2ο Εσωτερικό Τουρνουά RAPID θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων)   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩ Rating: 0

Σκακιστικοί αγώνες στα Τρίκαλα

Σκακιστικοί αγώνες στα Τρίκαλα

Το 2ο Εσωτερικό Τουρνουά RAPID θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων)

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 

1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων) διοργανώνει το 2ο εσωτερικό τουρνουά rapid, για τα παιδιά των ακαδημιών της, με την ολοκλήρωση  των μαθημάτων σκακιού για το  1ο τετράμηνο του 2013-14.Σκοπός των αγώνων η εξοικείωση των παιδιών με το αγωνιστικό σκάκι και η απόκτηση εμπειριών για τις προσεχείς διοργανώσεις.

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣΚυριακή 23/2/2014   – 6 γύροι με ώρες έναρξης :     

1ου γύρου  10.30

2ου  γύρου 11.00μ.μ

3ου γύρου  11.30μ.μ

4ου γύρου  12.00μ.μ

5ου γύρου  12.30μ.μ

6ου γύρου 13.00μ.μ

Τελετή λήξης, βραβεύσεις – απονομές του τουρνουά, μετά το πέρας των αγώνων

3. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Στην Στέγη του συλλόγου μας ,Θεοδοσοπούλου 18, έναντι Δ.Ε.Η.

4. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Αγγέλου Δήμητρα

5. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΤοζάρος Χρήστος (Επικεφαλής Διαιτητής Ν.Α.)-Πασχάλης Νίκος- Τσεκούρας Βασίλειος-Βαλογιάννης Αθανάσιος-Τσιάρας Πασχάλης

6. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ Αγγέλου Δήμητρα – Τοζάρος Χρήστος.

7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΑ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στον Χρήστο Τοζάρο τηλ. 6980397777 και email: xrimatoz@otenet.gr καθώς και στους προπονητές  του συλλόγου   μέχρι ΚΑΙ το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου . Οι συμμετοχές θα επιβεβαιώνονται με φυσική παρουσία του συμμετέχοντος παιδιού , μέχρι 30’ πριν την ώρα έναρξης του 1ου γύρου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

8. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙΟι αγώνες θα γίνουν με Ελβετικό σύστημα  σε 1 γκρουπ Ο χρόνος σκέψης θα είναι 15΄ λεπτά για τον κάθε παίκτη. Θα ισχύσουν οι κανονισμοί RAPID της FIDE.

Η καταγραφή των παρτίδων δεν είναι υποχρεωτική.

9. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

1)  Τα μεταξύ των ισόβαθμων αποτελέσματα (εφ’ όσον έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους)

2) Buchholz

3) Buchholz cut1

4) Sonneborn-Berger

5) Περισσότερες νίκες

11. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:  Θα δοθούν μετάλλια στα 3 πρώτα αγόρια και στο πρώτο κορίτσι  των ειδικών κατηγοριών Κ-14, Κ-12, Κ-10 K-8 .Επίσης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

12. ΔΙΑΦΟΡΑ:   Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.

Το ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή