Σκηνοθετημένη η ληστεία στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Την τρίτη, κατά σειρά, σκηνοθετημένη ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. μέσα σε ένα εξάμηνο, κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο στα Τρίκαλα, παρά το γεγονός ότι το Την τρίτη, κατά σειρά, σκηνοθετημένη ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. μέσα σε ένα εξάμηνο, κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο στα Τρίκαλα, παρά το γεγονός ότι το Rating: 0

Σκηνοθετημένη η ληστεία στην Πύλη

Σκηνοθετημένη η ληστεία στην Πύλη

Την τρίτη, κατά σειρά, σκηνοθετημένη ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. μέσα σε ένα εξάμηνο, κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο στα Τρίκαλα, παρά το γεγονός ότι το φερόμενο ως θύμα προσπάθησε να πείσει ότι ενεπλάκη με άγνωστους άνδρες τραυματιζόμενος από αυτούς σε συμπλοκή μαζί τους.

Αυτή τη φορά το συμβάν σημειώθηκε στην Πύλη -τα δύο προηγούμενα είχαν σημειωθεί στα Τρίκαλα- όπου 40χρονος απασχολούμενος στο πρακτορείο κατήγγειλε ότι δύο άτομα του επιτέθηκαν, λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, μέσα στο κατάστημα και αφού τον χτύπησαν πήραν τα χρήματα που είχε στο ταμείο και κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε μάλιστα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Τρικάλων, με ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε αμυχές και εκδορές. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις, ομολογώντας τελικά ότι ο ίδιος σκηνοθέτησε το περιστατικό, προκειμένου να καλύψει χρηματικό ποσό άνω των 10.000 ευρώ που είχε τζογάρει στο πρακτορείο και έπρεπε να επιστρέψει για να μην αποκαλυφθεί. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με το συμβάν, ενώ να σημειωθεί ότι τα δύο παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα, στις 16 Μαΐου και στις 6 Ιουνίου.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή