Σκιάθος: Του σφράγισαν την καντίνα, αλλά την ξανάνοιξε Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη προχθες (09.08.2014) το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 54 Συνελήφθη προχθες (09.08.2014) το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 54 Rating: 0

Σκιάθος: Του σφράγισαν την καντίνα, αλλά την ξανάνοιξε

Σκιάθος: Του σφράγισαν την καντίνα, αλλά την ξανάνοιξε

Συνελήφθη προχθες (09.08.2014) το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, ο 54χρονος κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα – καντίνα, ιδιοκτησίας του, στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση που είχε τεθεί από το Δήμο.

 

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή