Σκληρή γλώσσα από τη Λαϊκή Συσπείρωση για τη δημοτική αρχή Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ανεχτήκαμε με την παρουσία μας, στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ), την πρακτική της δημοτικής αρχής να φέρνει θέματα που αναδύανε δ Ανεχτήκαμε με την παρουσία μας, στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ), την πρακτική της δημοτικής αρχής να φέρνει θέματα που αναδύανε δ Rating: 0

Σκληρή γλώσσα από τη Λαϊκή Συσπείρωση για τη δημοτική αρχή Τρικάλων

Σκληρή γλώσσα από τη Λαϊκή Συσπείρωση για τη δημοτική αρχή Τρικάλων

Ανεχτήκαμε με την παρουσία μας, στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ), την πρακτική της δημοτικής αρχής να φέρνει θέματα που αναδύανε δυσοσμία προεκλογικών ρουσφετιών.

Παρά τη δέσμευση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για το τέλος των συνεδριάσεων λόγω προεκλογικής περιόδου «προέκυψε» και η σημερινή .

Τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης, από διαχειριστικής άποψης, θα μπορούσαν κάλλιστα να συζητηθούν το προηγούμενο διάστημα.

Από άποψη ουσίας, όμως, συμβαδίζουν με την πολιτική της δημοτικής αρχής για κατάργηση κάθε έννοιας σταθερής εργασίας και ταυτόχρονα υποβάθμισης-διάλυσης των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου. Γιατί, για παράδειγμα, οι δίμηνες συμβάσεις εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς εξυπηρετούν την επιβολή του εργασιακού μεσαίωνα και της ομηρίας με τελικό θύμα τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που υποφέρουν από τη συνεχή αλλαγή προσωπικού.

Με σταθερότητα και συνέπεια στις θέσεις που υπερασπιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια δε θα γίνουμε το άλλοθι για την εξυπηρέτηση των προεκλογικών σχεδιασμών της δημοτικής αρχής πάνω στα συντρίμμια που αφήνει η πολιτική που υπηρετεί.

Γι’ αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση και οι δημοτικοί της σύμβουλοι δε συμμετείχαν στη σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τρίκαλα 6 Μάη 2014

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αφήστε το σχόλιο σας