Σκληρή γλώσσα ΔΗΜΑΡ Τρικάλων κατά των “τριών” Reviewed by Momizat on . Αντιπαράθεση δημιούργησε η χθεσινή παρέμβαση των τριών τέως υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και γνωστών στελεχών της ευρείας αριστεράς. Η αντιπαράθεση ήλθε ως κεί Αντιπαράθεση δημιούργησε η χθεσινή παρέμβαση των τριών τέως υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και γνωστών στελεχών της ευρείας αριστεράς. Η αντιπαράθεση ήλθε ως κεί Rating: 0

Σκληρή γλώσσα ΔΗΜΑΡ Τρικάλων κατά των “τριών”

Σκληρή γλώσσα ΔΗΜΑΡ Τρικάλων κατά των “τριών”

Αντιπαράθεση δημιούργησε η χθεσινή παρέμβαση των τριών τέως υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και γνωστών στελεχών της ευρείας αριστεράς. Η αντιπαράθεση ήλθε ως κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΕ Τρικάλων του κόμματος. Με αυτό, ουσιαστικά επιτίθεται πολύ σκληρά, καλώντας τους εμμέσως να μη χρησιμοποιούν την προτεραία ιδιότητά τους, αλλά, κυρίως, δείχνοντας ότι πρόκειται για «γυρολόγους» ή για αχάριστους (δεν το λέει ευθέως, αλλά το εννοεί σαφώς). Διαβάστε την ανακοίνωση και θα φανεί, αν υπάρξει συνέχεια.

 

 

Καλή τύχη στις… προσδοκίες σας σύντροφοι

 

Η Δημοκρατική Αριστερά, φυσική συνέχεια της Ανανεωτικής Αριστεράς στη χώρα μας, υπερασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να έχουν τις πολιτικές τους επιλογές. Στα πλαίσια αυτά, δεν θα υπήρχε καμία απάντηση αν το «μανιφέστο» των τριών πρώην (εδώ και δύο χρόνια) μελών και φίλων της ΔΗΜ.ΑΡ, δεν συνοδεύονταν και από τις γνωστές τους δηλώσεις. Θέλοντας να διατηρήσουμε τον πολιτικό μας πολιτισμό, θα σημειώσουμε τα ακόλουθα:

1. Μέχρι πόσο χρονικό διάστημα θα επικαλούνται την πρώην ιδιότητά τους, από τη στιγμή που όλοι μας ξέρουμε ότι από πολύ καιρό έχουν κάνει τις πολιτικές τους επιλογές;

2. Στον έναν εξ’ αυτών που δήλωσε ότι «τον παρέσυραν φίλοι του» και ήταν υποψήφιος συνεργαζόμενος με τη ΔΗΜ.ΑΡ στις εκλογές του 2012, θα υπενθυμίσουμε τα γραφόμενα από τον ίδιο υπέρ της ΔΗΜ.ΑΡ λίγο πριν τις εκλογές, στη συνέχεια θα τον παραπέμψουμε στον τίτλο ελληνικής ταινίας «αμάρτησα για τους φίλους μου» και τέλος θα του ευχηθούμε καλή προσγείωση στις πολιτικές του κωλοτούμπες, για τις οποίες είναι γνωστός σε όλους.

3. Στους άλλους δύο θα υπενθυμίζαμε ότι είναι ξεπερασμένη η τακτική να «γλείφεις εκεί που έφτυνες», γιατί είναι γνωστές οι απόψεις που εξέφραζαν και για τον πολιτικό χώρο που τώρα εντάσσονται, και για τα πολιτικά στελέχη του χώρου αυτού, όπως γνωστοί είναι και οι λόγοι που τους οδήγησαν στην αποχώρησή τους από τη ΔΗΜ.ΑΡ.

Όσον αφορά το λεγόμενο «μανιφέστο» των τριών, η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την μεταρρύθμιση των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών δομών, μέσα από τη διαμόρφωση προγραμματικών συγκλίσεων με τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις του τόπου, με στόχο την έξοδο από την κρίση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη.

 

 23/4/2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιο σας