Σκληρή μάχη για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σκληρή αναμένεται η μάχη για την προεδρία του δικηγορικού συλλόγου  στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή . Δυστυχώς από την ίδρυση του, έως σήμερα, ο Δι Σκληρή αναμένεται η μάχη για την προεδρία του δικηγορικού συλλόγου  στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή . Δυστυχώς από την ίδρυση του, έως σήμερα, ο Δι Rating: 0

Σκληρή μάχη για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων

Σκληρή μάχη για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων

Σκληρή αναμένεται η μάχη για την προεδρία του δικηγορικού συλλόγου  στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή .

Δυστυχώς από την ίδρυση του, έως σήμερα, ο Δικηγορικός Σύλλογος διάνυσε μια μακρά πορεία στο δημόσιο βίο, η οποία όμως δεν ήταν στενά συνδεδεμένη με τις τοπικές κοινωνικές εξελίξεις .

Στη μακρά ιστορική του πορεία, δεν άφησε αποτυπώματα του σημαίνοντα ρόλου του στις διάφορες λειτουργίες της Τρικαλινής κοινωνίας!

Υπό τη σκιά της παραπάνω εκτίμησης, υποψήφιοι πρόεδροι στον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο είναι ο Νίκος Γουγουλάκης και ο Αποστόλης Γκατζιός.

Το στοίχημα για τους δυο υποψήφιους είναι να κερδίσουν την αποχή καθώς αρκετοί δικηγόροι ίσως δεν προσέλθουν να ψηφίσουν εξαιτίας των καλών σχέσεων που έχουν και με τους δύο υποψηφίους οι οποίοι στο παρελθόν ήταν συνεργάτες.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει 279 μέλη και αναμένεται να προσέλθουν στις κάλπες 240-250 περίπου δικηγόροι.

Σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά αναμένεται εκλογικό ντέρμπι .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο υποψήφιοι είναι οι Ακρίβος Νικόλαος, Δαλαμάγκα Ελένη, Δεληντζής Χρήστος, Κανάτας Θεόδωρος, Κουτίνα Ιωάννα, Λέρας Αχιλλέας, Μπέης Στέφανος, Σπυροπούλου Ευαγγελία, Ταμπακιώτης Στέργιος, Τρίμμης Δημήτριος, Τσαγκούλης Γεώργιος, Τσέλιος Ευάγγελος και Τσίνας Δημήτριος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή