Σκληρό Rock από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Εξαιρετικά αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά επέδειξε γιά άλλη μια φορά ο συνδυασμός "Λαική Συσπείρωση" στο Δήμο Τρικάλων, με το ζήτημα που προέκυψε λόγω των δεσμε Εξαιρετικά αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά επέδειξε γιά άλλη μια φορά ο συνδυασμός "Λαική Συσπείρωση" στο Δήμο Τρικάλων, με το ζήτημα που προέκυψε λόγω των δεσμε Rating: 0

Σκληρό Rock από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Τρικκαίων

Σκληρό Rock από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Τρικκαίων

Εξαιρετικά αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά επέδειξε γιά άλλη μια φορά ο συνδυασμός “Λαική Συσπείρωση” στο Δήμο Τρικάλων, με το ζήτημα που προέκυψε λόγω των δεσμεύσεων λογαριασμών οφειλετών προς το Δήμο.

Με υψηλούς τόνους και αδιάσειστα στοιχεία, τεκμηρίωσαν την επιχειρηματολογία τους ενάντια στη μεθόδευση της Δημοτικής αρχής.

Οφείλουμε να επισημάνουμε δε, ότι τα στοιχεία αυτά δεν προέρχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε και σε προηγούμενη αρθρογραφία μας για το θέμα, αλλά σε πρωτογενείς πηγές του συνδυασμού.

Σε μια περίοδο αντιπολιτευτικής ένδειας, η δράση της παράταξης του ΚΚΕ στο Δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων, σίγουρα αποτελεί λαμπρή εξαίρεση και αξίζει τα εύσημα.

Κ.Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή