"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τρικαλινός Ζήσης Τσέτσιλας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο 43χρονος Ζήσης Τσέτσιλας από τις Σταγιάδες Καλαμπάκας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.com νεκρός από το χθεσινό τροχαίο ο 43χρονος Ζήσης Τσέτσιλας, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις χθες το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, ανάμεσα σε Σαβάλια και Γαστούνη και συγκεκριμένα στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων της Revoil.

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό μικρού μεγέθους, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα να ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας που διενεργεί την προανάκριση.

Σύμφωνα ωστόσο με μαρτυρίες από το σημείο, το φορτηγάκι φαίνεται στην προσπάθειά του για αναστροφή να μην παρατήρησε τον άτυχο άνδρα να έρχεται με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στο όχημα.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο άτυχος άνδρας υπέστη βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και παρά την τάχιστη έλευση του ασθενοφόρου στο σημείο και της μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από το ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, πιο συγκεκριμένα από τις Σταγάδες και διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Γαστούνη, όπου διατηρούσε σπίτι με τη σύζυγό του. Μάλιστα, είχαν αποκτήσει πριν ένα χρόνο και παιδί, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους. Ο ίδιος εργαζόταν ως σεφ και πρόσφατα είχε επιστρέψει από σεζόν στη Ζάκυνθο.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας είχε πάει για σέρβις τη μηχανή του και βρισκόταν στον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, όπου και τον περίμενε μάστορας για κάποια επισκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης