“Σκοτώνονται” … οι Μαραβικοί στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Χαμός από ότι μαθαίνει η trikkipress.gr  γίνεται μεταξύ των συνεργατών του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα. Η αρχή έγινε μεταξύ νυν και πρώην Αντιδημάρχων.   Νυν  α Χαμός από ότι μαθαίνει η trikkipress.gr  γίνεται μεταξύ των συνεργατών του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα. Η αρχή έγινε μεταξύ νυν και πρώην Αντιδημάρχων.   Νυν  α Rating: 0

“Σκοτώνονται” … οι Μαραβικοί στην Πύλη

GEFYRA PILIS
Χαμός από ότι μαθαίνει η trikkipress.gr  γίνεται μεταξύ των συνεργατών του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα. Η αρχή έγινε μεταξύ νυν και πρώην Αντιδημάρχων.
 
Νυν  αντιδήμαρχος  ο Άρης Τζάνης έβγαλε έξω από το γραφείο τον πρώην Νίκο Τόλια .
Φυσικά μόλις το έμαθε ο Μαράβας είπε στον πρώην  να πηγαίνει κανονικά στο γραφείο. 
 
Η Πύλη εν τω μεταξύ βοά  ότι η ομάδα του Παντέρα θέλει να πάρει αποστάσεις από τον Δήμαρχο Μαράβα. Μάλιστα μαζευόνται συχνά πυκνά και ψάχνουν αυτόν που θα τραβήξει μπροστά . 
 
Άλλο επεισόδιο ,  στην εκδήλωση για την Μάχη της Πόρτας ο συνεργάτης του δημάρχου Γώγος δεν άφησε την  Μάνη Γιαννοτάκη  να καταθέσει στεφάνι υπέρ της ΝΔ. 
Στεφάνι κατέθεσαν ο Σύριζα και οι ΑΝ.ΕΛ. , η ΝΔ δεν κατέθεσε
Ο  Γώγος είναι από τους χαμένους των εσωκομματικών εκλογών
 
Δήμαρχε Μαράβα πάρε κεφάλια… θα σε φανε οι συνεργάτες σου!!!

Σχόλια (3)

 • Ν.Π.

  Ανεμομαζωματα – διαβολοσκορπισματα !

  Απάντηση
 • Δ.Μ.

  Ήρθε η ώρα του Νίκου Παλλαντζα του πρωην Δημάρχου να ασχοληθεί με τα δημοτικά πάλι για να έχει ο Δήμος μια σοβαρή και αξιοπρεπη παρουσία . Έχει αποδείξει πώς ξέρει να στέκεται επαξια στο τιμόνι του Δήμου.

  Απάντηση
 • ΓΩΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Λυπάμαι πολύ αγαπητέ δημοσιογράφε. Οι πηγές σου είναι χαμηλού περιεχομένου. Προσωπικά όμως εκτιμώ βαθύτατα την μέχρι τώρα πορεία σου………

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή