Σκρέκας: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα… Reviewed by Momizat on . Χθες "ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας, εκπροσώπησε το κόμμα σε τηλεοπτική συζήτηση,  στη Δημόσια Τηλεόραση" (όπου, σημειωτέον, π Χθες "ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας, εκπροσώπησε το κόμμα σε τηλεοπτική συζήτηση,  στη Δημόσια Τηλεόραση" (όπου, σημειωτέον, π Rating: 0

Σκρέκας: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα…

Σκρέκας: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα…
Χθες “ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας, εκπροσώπησε το κόμμα σε τηλεοπτική συζήτηση,  στη Δημόσια Τηλεόραση” (όπου, σημειωτέον, προσέρχονται μόνο κυβερνητικοί βουλευτές), αναφέρει δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο. Σύμφωνα με αυτό “Ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε πως «δεν θα ληφθούν νέα μέτρα και μέλημα της Κυβέρνησης αυτής είναι να διαπραγματευτεί με τους δανειστές μας για καλύτερους όρους και με το βλέμμα πάντως στραμμένο προς τους κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερους». Ο κ. Σκρέκας επανέλαβε πως «αυτή την ώρα δε χωρούν πυροτεχνήματα» και κάλεσε για ακόμη μια φορά το ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου διαπραγμάτευσης «για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα για τη χώρα μας».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. στάθηκε ιδιαίτερα στις επιτυχίες που έχει καταφέρει η Κυβέρνηση, κόντρα στις απαιτήσεις της Τρόικα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση την αποφασίσαμε και την κάναμε, αφού είχαμε επιτύχει υψηλούς στόχους. Και με το επίδομα θέρμανσης πετύχαμε, ίσως όχι το απόλυτο, αλλά καλύτερους όρους από πέρυσι. Αποδεικνύεται πως αν δουλεύουμε πετυχαίνουμε και προχωρούμε σε βελτιωτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα».
Το βράδυ ανακοινώθηκε ο φόρος για τα ακίνητα…

Αφήστε το σχόλιο σας