Σκρέκας: Συνεχίζουμε με ένταση τη μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών Reviewed by Momizat on . Πολύ συχνές είναι οι επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κώστας Σκρέκας στις πυρόπληκτες περιοχές και παρακολουθεί από κοντά την πρόοδο των εργασιών για την αποκατάσ Πολύ συχνές είναι οι επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κώστας Σκρέκας στις πυρόπληκτες περιοχές και παρακολουθεί από κοντά την πρόοδο των εργασιών για την αποκατάσ Rating: 0

Σκρέκας: Συνεχίζουμε με ένταση τη μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών

Σκρέκας: Συνεχίζουμε με ένταση τη μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών

Πολύ συχνές είναι οι επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κώστας Σκρέκας στις πυρόπληκτες περιοχές και παρακολουθεί από κοντά την πρόοδο των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών.

Τον υπουργό Ενέργειας και περιβάλλοντος συνάντησαν σήμερα εκπρόσωποι της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον και ανακοίνωσαν νέα δωρεά 800.000 ευρώ για την υλοποίηση αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων.

Να υπενθυμίσουμε την άμεση βοήθεια που παρείχε η εταιρεία το καλοκαίρι για να στηρίξει τους πληγέντες αλλά και τη δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ  για τη χρηματοδότηση άμεσης κατασκευής επειγόντων έργων καμένων εκτάσεων

Η εταιρεία είναι “ανάδοχος αποκατάστασης και αναδάσωσης” και στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια Ελλάδας – Κύπρου της Coca – Cola Τρία Έψιλον Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς και η Γενική Διευθύντρια της The Coca – Cola Company για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα Λίλιαν Νεκταρίου.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκας δήλωσε σχετικά: “Στη μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών η πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ιδιαίτερα σημαντική”.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή