Σκόνη και γκάζια στο scramble της ΜΟΛΕΚ Reviewed by Momizat on . Στον χώρο του Στρατοπέδου της ΠΑΠ στην Καλαμπάκα έγινε σήμερα το πρωί ο αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble που διοργάνωσε με επιτυχία η ΜΟ.ΛΕ.Καλαμ Στον χώρο του Στρατοπέδου της ΠΑΠ στην Καλαμπάκα έγινε σήμερα το πρωί ο αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble που διοργάνωσε με επιτυχία η ΜΟ.ΛΕ.Καλαμ Rating: 0

Σκόνη και γκάζια στο scramble της ΜΟΛΕΚ

Σκόνη και γκάζια στο scramble της ΜΟΛΕΚ

Στον χώρο του Στρατοπέδου της ΠΑΠ στην Καλαμπάκα έγινε σήμερα το πρωί ο αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble που διοργάνωσε με επιτυχία η ΜΟ.ΛΕ.Καλαμπάκας.

Οι 19 αναβάτες αναμετρήθηκαν μέσα στην χωμάτινη διαδρομή με αρκετή σκόνη απολαμβάνοντας τον αγώνα και την φιλοξενία των ανθρώπων της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Τον αγώνα απόλαυσαν και δεκάδες φίλοι των δυο τροχών που βρέθηκαν στην διαδρομή η οποία είχε αρκετά σημεία με εντυπωσιακά περάσματα. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν υπήρξε κάποια πτώση αναβάτη και όλα κύλισαν ευχάριστα μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Περίπου στις 14:00 το μεσημέρι με την λήξη του αγώνα έγινε η απονομή των επάθλων στους πρώτους των κατηγοριών που συμμετείχαν.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή