Σκότωσε αδέσποτο και τον συνέλαβαν Reviewed by Momizat on . Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία, ότι σκότωσε αδέσποτο σκυλί σε χωριό των Σερρών. Όπως καταγγέλθηκε, το συμβ Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία, ότι σκότωσε αδέσποτο σκυλί σε χωριό των Σερρών. Όπως καταγγέλθηκε, το συμβ Rating: 0

Σκότωσε αδέσποτο και τον συνέλαβαν

Σκότωσε αδέσποτο και τον συνέλαβαν
Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία, ότι σκότωσε αδέσποτο σκυλί σε χωριό των Σερρών.
Όπως καταγγέλθηκε, το συμβάν έγινε, χθες το πρωί, στο Χρυσό Σερρών, όπου ο 40χρονος -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- κινήθηκε με όχημα, το οποίο οδηγούσε, προς το άτυχο ζώο, με συνέπεια να το παρασύρει και να το τραυματίσει θανάσιμα.
Μία κάτοικος του χωριού αντιλήφθηκε το περιστατικό και απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Λίγο αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Σερρών, όπου αφέθηκε ελεύθερος για να δικαστεί, σήμερα, με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ο 40χρονος, που διώκεται για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων, προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, με αφορμή το παραπάνω συμβάν, ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή/και χρηματική ποινή.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοιου είδους κρούσματα, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές για ανάλογα περιστατικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή