Σκότωσε τρεις για να προλάβει το πράσινο φανάρι στην Π. Ράλλη! Reviewed by Momizat on . Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι, έχασαν την ζωή τους λίγο πριν τις 11 το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι, έχασαν την ζωή τους λίγο πριν τις 11 το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον Rating: 0

Σκότωσε τρεις για να προλάβει το πράσινο φανάρι στην Π. Ράλλη!

Σκότωσε τρεις για να προλάβει το πράσινο φανάρι στην Π. Ράλλη!

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι, έχασαν την ζωή τους λίγο πριν τις 11 το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.
Στο περίπτερο σκότωσε τη γυναίκα με την κόρη της, μετά παρέσυρε μηχανάκι, στη συνέχεια έπεσε στη στάση των λεωφορείων και τέλος συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο μάρκας “Smart” που κινείτο επι της οδού Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω σε μία μητέρα η οποία στεκόταν μπροστά σε ένα περίπτερο μαζί με την ανήλικη κόρη της. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, έπεσε πάνω σε μία στάση λεωφορείου τραυματίζοντας θανάσιμα τουλάχιστον ένα άτομο και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα.
Μητέρα και κόρη, όπως επίσης και ένας άντρας, τραυματίστηκαν θανάσιμα.
Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του Smart είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα για να προλάβει να περάσει με πράσινο το φανάρι.
Αμέσως μετά το δυστύχημα διεκόπη η κυκλοφορία επι της Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Πηγή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή