Σμίγουν τα αηδόνια Reviewed by Momizat on . Ο Χρήστος Μιχαλάκης έχει να χωρίσει τίποτα από τον Θανάση Τσιάρα; Τι θα γίνει δηλαδή "μνημονιακοί εναντίον μνημονιακών"; Nα λέτε ευτυχώς τα κόμματα τους η ΝΔ κα Ο Χρήστος Μιχαλάκης έχει να χωρίσει τίποτα από τον Θανάση Τσιάρα; Τι θα γίνει δηλαδή "μνημονιακοί εναντίον μνημονιακών"; Nα λέτε ευτυχώς τα κόμματα τους η ΝΔ κα Rating: 0

Σμίγουν τα αηδόνια

Σμίγουν τα αηδόνια

Ο Χρήστος Μιχαλάκης έχει να χωρίσει τίποτα από τον Θανάση Τσιάρα; Τι θα γίνει δηλαδή “μνημονιακοί εναντίον μνημονιακών”; Nα λέτε ευτυχώς τα κόμματα τους η ΝΔ και το Πασοκ «έσωσαν» επιτυχώς την Ελλάδα στέλνοντας ερήμην των πάντων τη χώρα στη θερμή αγκαλιά του Σόιμπλε και της Μερκελ. Eπίσης αφού υπάρχει έντονο φλερτ του Αγοραστού με τον Τσιλιμίγκα γιατί δεν κάνουν μια “κυβέρνηση” συνεργασίας στην περιφέρεια; Αφού, ούτως ή άλλως, το ίδιο πρόγραμμα εφαρμόζουν, σιγά τις διαφορές που έχουν.

Arriba

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Σιγά την είδηση, ότι μας δούλευαν 40 χρόνια, τάχα αντίπαλοι. Όταν πριν 2-3 χρόνια πήγαν να ελέγξουν τους λογαριασμούς Σημίτη( για νομιμοποίηση δηλαδή), οι πρώτοι που ξεσηκώθηκαν, ήταν της…Ν.Δ.!!!, που τον αποκαλούσαν αρχιερέα της διαφθοράς.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή