Σοβαρές καταγγελίες από τη μητέρα του 21χρονου που πέθανε στο Νοσοκομείο (vid) Reviewed by Momizat on . Νέες διαστάσεις στην υπόθεση θανάτου του 21χρονου Κώστα Κόκορα. Η μητέρα του, Ελένη Καπογεώργου, έκανε λόγο για «δολοφονία». Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» της Τ. Νέες διαστάσεις στην υπόθεση θανάτου του 21χρονου Κώστα Κόκορα. Η μητέρα του, Ελένη Καπογεώργου, έκανε λόγο για «δολοφονία». Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» της Τ. Rating: 0

Σοβαρές καταγγελίες από τη μητέρα του 21χρονου που πέθανε στο Νοσοκομείο (vid)

Σοβαρές καταγγελίες από τη μητέρα του 21χρονου που πέθανε στο Νοσοκομείο (vid)

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση θανάτου του 21χρονου Κώστα Κόκορα. Η μητέρα του, Ελένη Καπογεώργου, έκανε λόγο για «δολοφονία». Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» της Τ. Στεφανίδου, (το βίντεο εδώ, μετά το 07:35)  ήταν συγκλονιστική. Είπε ότι δεν έγιναν όλες οι εξετάσεις, ότι δεν είδε χειρουργός τον άτυχο νέο, που είχε φοβερούς πόνους.
kapogΣημείωσε ότι η κόρη της έπιασε την κοιλιά του και ανέφερε (στους γιατρούς) ότι ήταν πρησμένη, αλλά ειπώθηκε από την επιμελήτρια – όπως το μετέφερε η κ. Καπογεώργου – ότι «τον έχουν χαϊδεμένο, δώστε του μία».

Αμφισβήτησε τις εξετάσεις αίματος, για τις οποίες, είπε, τους ανέφεραν ότι ήταν καλές.

Τα συμπτώματα ήταν «πάρα πολύ δυνατός πόνος στην κοιλιά – διπλωνόταν στα δύο – εμετό και διάρροια».

Επίσης, ως προς τα συμπτώματα, ανέφερε ότι είχε μελανιασμένα χείλη και νύχια. Ενώ ήταν υγιής, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν έπινε καφέ, κολυμπούσε

Η νεκροψία έδειξε ότι είχε «αιμορραγική νέκρωση εντέρου» και για τον λόγο αυτό η κ. Καπογεώργου ανέφερε ότι θα έπρεπε να τον έχει δει χειρουργός, να διαπίστωνε το πρόβλημα και να γινόταν εγχείρηση. Του έδωσαν ηρεμιστικά για να μπορέσει να κοιμηθεί, οπότε η αιμορραγία έγινε περισσότερη, καθώς και υπνωτικό χάπι, αλλά αδυνατούσε να κοιμηθεί λόγω πόνων (μεταφέρουμε τα λόγια της κ. Καπογεώργου στον γραπτό λόγο, που είναι διαφορετικός από τη ροή του προφορικού)

Τον μετέφεραν για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο αλλά εκεί πέθανε.
Και συνέχισε, σημειώνοντας ότι η αδελφή του ζητούσε απαντήσεις για το αν έχει σφυγμό (όσο ο άτυχος νέος βρισκόταν για δεύτερη φορά στα Επείγοντα) δεν έπαιρνε απάντηση, μπήκε στον θάλαμο, και τον είδε με σεντόνι «ενώ ασχολούνταν με άλλους».

Από κει και πέρα, η οργή της μάνας ξεχειλίζει: «Θα το φτάσω στα άκρα, αυτή η κυρία (εννοείς την Επιμελήτρια) δεν θα τη βγάλει καθαρή με μένα. Ο μοναδικός σκοπός της ζωής μου από δω και πέρα είναι να εξαφανιστεί αυτή η κυρία για να μη σκοτώσει κι άλλους. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, το παιδί μου τελείωσε, αλλά δεν θα σκοτώσει κι άλλους αυτή η κυρία. Αν δεν μπορεί να δουλέψει, αν δεν ξέρει να δουλέψει, να πάει στο σπίτι της» (στο βίντεο ακούγονται και οικείοι της κας Καπογεώργου, πιθανώς η κόρη της, οι οποίοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν).

Επικαλέστηκε, δε, λόγια νοσηλεύτριας, η οποία της είπε ότι «ντρέπομαι να σε κοιτάξω στα μάτια, στο ‘φάγαν το παιδί».

 

Ο διοικητής

Ο απερχόμενος διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Μιχ. Λοπατατζίδης μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ανέφερε τα γεγονότα και είπε ότι «είμαστε στη φάση περισυλλογής όλων των στοιχείων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή