Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου – Τι προβληματίζει τους γιατρούς Reviewed by Momizat on . Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτό που προβληματίζει κυρίως Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτό που προβληματίζει κυρίως Rating: 0

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου – Τι προβληματίζει τους γιατρούς

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου – Τι προβληματίζει τους γιατρούς

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Αυτό που προβληματίζει κυρίως  τους γιατρούς είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του 90χρονου πολιτικού, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα υγείας. Για το λόγο αυτό εξάλλου η λοίμωξή από την οποία υποφέρει δεν αντιμετωπίζεται εύκολα από τον οργανισμό του.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια.

Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή