Σοβαρή καταγγελία Αγοραστού: Δεν επιτρέπουν βελτιώσεις στην παλιά εθνική για να μη γίνει ανταγωνιστική στα διόδια! Reviewed by Momizat on . «Τους ζητάμε χρήματα ή αρμοδιότητα για παρεμβάσεις αλλά δεν μας επιτρέπουν» εξηγεί ο περιφερειάρχης. Με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Στεφα «Τους ζητάμε χρήματα ή αρμοδιότητα για παρεμβάσεις αλλά δεν μας επιτρέπουν» εξηγεί ο περιφερειάρχης. Με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Στεφα Rating: 0

Σοβαρή καταγγελία Αγοραστού: Δεν επιτρέπουν βελτιώσεις στην παλιά εθνική για να μη γίνει ανταγωνιστική στα διόδια!

Σοβαρή καταγγελία Αγοραστού: Δεν επιτρέπουν βελτιώσεις στην παλιά εθνική για να μη γίνει ανταγωνιστική στα διόδια!

«Τους ζητάμε χρήματα ή αρμοδιότητα για παρεμβάσεις αλλά δεν μας επιτρέπουν» εξηγεί ο περιφερειάρχης.

Με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Στεφανοβικείου της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του astra το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Κώστας Αγοραστός εξήγησε πως «ο δρόμος αυτός καθίσταται πιο επικίνδυνος λόγω του κόστους των διοδίων με αποτέλεσμα να περνάνε πάρα πολλά φορτηγά από εκεί» και για το λόγο αυτό η περιφέρεια έχει από καιρό ζητήσει ή μείωση του κόστους των διοδίων ή να αλλάξουν θέση τα διόδια.

Αυτό που εξοργίζει όμως είναι η άρνηση του αρμόδιου υπουργείου για τη συγκεκριμένη οδό, να επιτρέψει στην περιφέρεια να προβεί σε βελτιωτικές παρεμβάσεις ασφάλειας «γιατί φοβούνται μη γίνει ανταγωνιστικός ο δρόμος» στη νέα εθνική οδό, δηλαδή στα διόδια, όπως εξήγησε ο περιφερειάρχης!

«Από το 2013 έχουμε ζητήσει χρήματα που δε μας έδωσαν, ζητήσαμε όμως να μας δώσουν το δικαίωμα να κάνουμε παρεμβάσεις ασφάλειας σε αυτό το δρόμο {…} Φοβούνται μη γίνει ανταγωνιστική η οδός και γι” αυτό δε μας δίνουν το δικαίωμα. Αντί να το λένε αυτό, κατηγορούν άλλους για να φύγει από πάνω τους η ευθύνη» κατέληξε ο κ. Αγοραστός.

Πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή