Σοβαρό πρόβλημα με το νερό στο Λιόπρασο καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Λιόπρασου είχαν την Κυριακή οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με αφορμή το οξύ πρόβλημα πο Συνάντηση με τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Λιόπρασου είχαν την Κυριακή οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με αφορμή το οξύ πρόβλημα πο Rating: 0

Σοβαρό πρόβλημα με το νερό στο Λιόπρασο καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Σοβαρό πρόβλημα με το νερό στο Λιόπρασο καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Συνάντηση με τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Λιόπρασου είχαν την Κυριακή οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με αφορμή το οξύ πρόβλημα που έχει προκύψει -εδώ και καιρό- με την ποιότητα του νερού της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το νερό έχει «θολώσει»- πιθανόν από λάσπη- και ουσιαστικά όταν πλένεσαι λερώνεσαι, γεγονός που αναγκάζει τους κατοίκους -από τις αρχές του φθινοπώρου- να μεταφέρουν νερό σε μπετόνια από αλλού και να πίνουν εμφιαλωμένο νερό.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η «Λαϊκή Συσπείρωση» ανέδειξε το θέμα με σχετική ερώτηση που κατέθεσε προς τη δημοτική αρχή, εισπράττοντας την απαξιωτική απάντηση του Δημάρχου, ο οποίος χαρακτήρισε τη στάση μας «υπερβολική».

Υπερβολική τελικά, όπως αποδείχθηκε και από τη συνάντησή μας στο Λιόπρασο, είναι η υπομονή των κατοίκων που τόσο καιρό περιμένουν κάποια λύση.

Την ώρα που έχουν αυξηθεί οι λογαριασμοί στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ, ως αποτέλεσμα της ενιαίας τιμολόγησης του νέου Καλλικρατικού Δήμου, η δημοτική αρχή δε μπορεί στέκεται απαξιωτικά απέναντι στο πρόβλημα των κατοίκων και να υπόσχεται μεσοβέζικες λύσεις( πχ υδροφόρες)

Έχει την υποχρέωση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου και άμεσης αποκατάστασης του προβλήματος.

 Τρίκαλα 20 Γενάρη 2014

(Από το γραφείο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή