Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στην Ε.Ο. Καλαμπάκας – Ιωαννίνων – Εγκλωβισμένος ο οδηγός Reviewed by Momizat on . Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν λίγη ώρα στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καλαμπάκας - Ιωαννίνων. Νταλίκα με κατεύθυνση από Καλαμπάκα προς Ιωάννινα, στη στροφή μετ Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν λίγη ώρα στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καλαμπάκας - Ιωαννίνων. Νταλίκα με κατεύθυνση από Καλαμπάκα προς Ιωάννινα, στη στροφή μετ Rating: 0

Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στην Ε.Ο. Καλαμπάκας – Ιωαννίνων – Εγκλωβισμένος ο οδηγός

0000000000000000000000000000000000000000
Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν λίγη ώρα στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καλαμπάκας – Ιωαννίνων. Νταλίκα με κατεύθυνση από Καλαμπάκα προς Ιωάννινα, στη στροφή μετά τo Κέντρο “Τσίκαρης”, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο.
Εδώ και αρκετή ώρα γίνεται προσπάθεια από Πυροσβέστες να απεγκλωβιστεί ο οδηγός της νταλίκας. Σε αναμονή είναι πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ την κυκλοφορία ρυθμίζει στην περιοχή μεγάλη δύναμη αστυνομικών.
Παρόντες είναι ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Κώστας Ράντος και ο Αντιπεφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και σύντομα στο σημείο θα μεταβεί ειδκό όχημα για να τραβήξει κατά το δυνατό το βαρύ φορτηγό και να διευκολύνει το έργο των πυροσβεστών.
meteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή