Σοβαρό τροχαίο στα Τρίκαλα: Επτά τραυματίες από σύγκρουση στρατιωτικού τζιπ με λεωφορείο Reviewed by Momizat on . Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα λεωφορείου με στρατιωτικό τζιπ σήμερα στις 7 περίπου το πρωί στη γέφυρα Πηνε Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα λεωφορείου με στρατιωτικό τζιπ σήμερα στις 7 περίπου το πρωί στη γέφυρα Πηνε Rating: 0

Σοβαρό τροχαίο στα Τρίκαλα: Επτά τραυματίες από σύγκρουση στρατιωτικού τζιπ με λεωφορείο

Σοβαρό τροχαίο στα Τρίκαλα: Επτά τραυματίες από σύγκρουση στρατιωτικού τζιπ με λεωφορείο

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα λεωφορείου με στρατιωτικό τζιπ σήμερα στις 7 περίπου το πρωί στη γέφυρα Πηνειού στην οδό Τρικάλων – Καρδίτσας. Επτά αξιωματικοί της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που επέβαιναν στο στρατιωτικό όχημα τραυματίστηκαν  και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων. Το στρατιωτικό όχημα εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα.

Το τζιπ κατευθυνόταν από Καρδίτσα προς Τρίκαλα και σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου μετά από ελιγμούς, πιθανόν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έπεσε πάνω στο λεωφορείο.

Λόγω της στενότητας της εισόδου της γέφυρας, ο οδηγός του λεωφορείου δε πρόλαβε καν να αντιδράσει. Και οι εφτά στρατιωτικοί επιβαίνοντες του τζιπ τραυματίστηκαν σοβαρά.

SMY

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή