Σοβαρό τροχαίο στην Ελασσόνα με ένα νεκρό και δύο τραυματίες Reviewed by Momizat on . Σοβαρό τροχαίο με ένας νεκρό και δύο τραυματίες είχαμε μετά τις 10 χθες βράδυ στο δρόμο  Ελασσόνας -Κατερίνης από την μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο ύψο Σοβαρό τροχαίο με ένας νεκρό και δύο τραυματίες είχαμε μετά τις 10 χθες βράδυ στο δρόμο  Ελασσόνας -Κατερίνης από την μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο ύψο Rating: 0

Σοβαρό τροχαίο στην Ελασσόνα με ένα νεκρό και δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στην Ελασσόνα με ένα νεκρό και δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο με ένας νεκρό και δύο τραυματίες είχαμε μετά τις 10 χθες βράδυ στο δρόμο  Ελασσόνας -Κατερίνης από την μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο ύψος της  Κοκκινόγης.

Πυροσβέστες στο σημείο της σύγκρουσης επιχείρησαν και απεγκλώβισαν νεκρό τον 52χρονο αλβανικής καταγωγής οδηγό του ενός αυτοκινήτου.

Αμέσως στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο από το Κ.Υ Ελασσόνας καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες που επέβαιναν στα αυτοκίνητα και τους μετέφεραν αρχικά στην Ελασσόνα και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύονται.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή