ΣΟΚ: Έσβησε από κορονοϊό 51χρονος Οιχαλιώτης στην Γερμανία Reviewed by Momizat on . Σοκ και θλίψη στην Οιχαλία και στην Νεοχωρίτικη οικογένεια της Γερμανίας προκαλεί η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μαίου που έφυγε από τη ζωή σήμερα Σοκ και θλίψη στην Οιχαλία και στην Νεοχωρίτικη οικογένεια της Γερμανίας προκαλεί η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μαίου που έφυγε από τη ζωή σήμερα Rating: 0

ΣΟΚ: Έσβησε από κορονοϊό 51χρονος Οιχαλιώτης στην Γερμανία

ΣΟΚ: Έσβησε από κορονοϊό 51χρονος Οιχαλιώτης στην Γερμανία

Σοκ και θλίψη στην Οιχαλία και στην Νεοχωρίτικη οικογένεια της Γερμανίας προκαλεί η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μαίου που έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 51 ετών χτυπημένος από τον κορονοϊό.

ΣΟΚ: Έσβησε από κορονοϊό 51χρονος Οιχαλιώτης στην Γερμανία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OichaliaNEWS, o 51χρονος ανέβασε πυρετό και παρουσίασε έντονη δύσπνοια με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχές της εβδομάδας, σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διέμενε, για νοσηλεία.

Στο τεστ που του διενεργήθηκε διαγνώστηκε με Covid-19 φέροντας παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτεταμένη βλάβη στους πνεύμονες.

Εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας και οι όποιες προσπάθειες των ιατρών κατέληξαν άκαρπες με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να φύγει από τη ζωή από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο “Παράξενος“, όπως ήταν το ψευδώνυμό του στα ερτζιανά στις αρχές του ’90 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό “Στούντιο Αγάπης” της Οιχαλίας, μετά από δύο γάμους αφήνει πίσω του 4 παιδιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή